Sunshine Baby- ce trebuie să știi despre acest termen

Termenul „Sunshine Baby” se referă la un copil care se naște cu pielea foarte deschisă, cu părul blond și cu ochii albaștri. Acest termen este adesea folosit în mod colocvial, dar nu are o definiție medicală oficială.

Copiii „Sunshine Baby” sunt adesea considerați a fi mai sănătoși și mai puternici decât copiii cu pielea mai închisă la culoare. Acest lucru se datorează faptului că pielea deschisă la culoare oferă o mai bună protecție împotriva soarelui și a altor radiații ultraviolete.

Cu toate acestea, este important de reținut că nuanța pielii nu este un indicator al sănătății. Copiii cu orice culoare a pielii pot fi sănătoși și puternici.

Iată câteva informații suplimentare despre copiii „Sunshine Baby”:

Sunt mai susceptibili la arsuri solare: Pielea deschisă la culoare absoarbe mai multă lumină solară decât pielea închisă la culoare. Acest lucru înseamnă că cei numiți „Sunshine Baby” sunt mai susceptibili la arsuri solare.

Au nevoie de mai multă protecție solară: Copiii „Sunshine Baby” ar trebui să folosească o protecție solară cu factor de protecție solară (SPF) de cel puțin 30, chiar și în zilele înnorate.

Pot fi mai sensibili la frig: Copiii cu pielea deschisă la culoare pot fi mai sensibili la frig decât copiii cu pielea închisă la culoare.

Dacă aveți un copil „Sunshine Baby”, este important să luați măsuri pentru a-l proteja de soare și de frig.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Latest from Blog