Remedii florale Bach. Cum să-ți echilibrezi starea emoțională cu ajutorul lor

Remediile florale Bach sunt o terapie complementară care folosește extracte din flori de Bach pentru a echilibra starea emoțională. Acestea au fost create de Edward Bach, un medic englez, în anii 1930.

Remediile florale Bach sunt considerate a fi o terapie blândă, care nu are efecte secundare. Ele pot fi folosite de adulți, copii și chiar animale de companie.

Cum funcționează remediile florale Bach?

Remediile florale Bach acționează prin intermediul sistemului limbic, care este responsabil pentru emoții. Acestea ajută la echilibrarea emoțiilor negative, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia, furia sau frica.

Remediile florale Bach nu acționează în mod direct asupra simptomelor emoționale, ci asupra cauzelor acestora. Ele ajută la dezvoltarea unor emoții sănătoase și echilibrate.

Cum se folosesc remediile florale Bach?

Remediile florale Bach se administrează sub formă de picături, care se pun sub limbă. Ele pot fi luate singure sau în combinație cu alte remedii.

Doza recomandată este de 4 picături de 4 ori pe zi. Remediile florale Bach pot fi luate cu sau fără alimente.

Care sunt remediile florale Bach?

Există 38 de remedii florale Bach, fiecare dintre ele fiind asociat cu o emoție specifică. Iată câteva dintre cele mai populare remedii florale Bach:

Agrimony: pentru stres, anxietate, neliniște
Aspen: pentru frică și anxietate fără motiv
Beech: pentru intoleranta și judecată
Centaury: pentru lipsa de stimă de sine și de putere
Cherry Plum: pentru pierderea controlului emoțional
Chestnut Bud: pentru repetarea greșelilor
Chicory: pentru posesivitate și gelozie
Clematis: pentru evadare și visare cu ochii deschiși

Cum să alegi remediile florale Bach potrivite pentru tine?

Pentru a alege remediile florale Bach potrivite pentru tine, este important să te cunoști bine pe tine însăți și să-ți înțelegi emoțiile. Poți începe prin a identifica emoțiile negative pe care vrei să le echilibrezi. Apoi, poți citi descrierile remediilor florale Bach pentru a găsi cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. De asemenea, poți cere sfatul unui terapeut floral Bach, care te poate ajuta să alegi remediile potrivite.

Remediile florale Bach pot fi o modalitate eficientă de a echilibra starea emoțională. Ele sunt o terapie blândă, care nu are efecte secundare. Dacă ești interesat să încerci remediile florale Bach, este important să te consulți cu un terapeut floral Bach pentru a te asigura că alegi remediile potrivite pentru tine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Latest from Blog