Ciorbă de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec este o supă delicioasă și hrănitoare, care poate fi o alegere excelentă pentru copii. Această ciorbă este bogată în proteine, vitamine și minerale, care sunt esențiale pentru creșterea și dezvoltarea copiilor.

Iată câteva dintre beneficiile ciorbei de pui a la grec pentru copii:

Este o sursă excelentă de proteine. Proteinele sunt esențiale pentru dezvoltarea musculară, a sistemului imunitar și a sănătății creierului.

Este o sursă bună de vitamine și minerale. Ciorba de pui a la grec conține o varietate de vitamine și minerale, inclusiv fier, calciu, zinc și potasiu. Acestea sunt esențiale pentru sănătatea generală a copiilor.

Este ușor de digerat. Ciorba de pui a la grec este o supă ușoară și hrănitoare, care este ușor de digerat pentru copiii mici.

Iată o rețetă simplă pentru ciorbă de pui a la grec:

Ingrediente:

1 pui întreg

2 morcovi

2 cepe

2 cartofi

1 rădăcină de pătrunjel

1 frunză de dafin

1 linguriță de oregano

1 linguriță de sare

1/2 linguriță de piper

Mod de preparare:

Spălați puiul și tăiați-l în bucăți. Curățați și tăiați legumele. Puneți toate ingredientele într-o oală mare și umpleți cu apă cât să acopere. Fierbeți la foc mediu timp de 2 ore, sau până când puiul este gătit. Scoateți puiul din oală și desfaceți-l în bucăți mici. Adăugați carnea înapoi în oală și fierbeți timp de încă 15 minute. Asezonați cu sare și piper după gust. Serviți ciorba caldă, cu pâine proaspătă sau cu crutoane.

Pentru a face ciorba mai ușor digerabilă pentru copii, puteți adăuga orez sau paste în timpul fierberii. De asemenea, puteți folosi carne de pui fără piele și oase, pentru a reduce conținutul de grăsimi.

Latest from Blog