Ce este dieta dr. Now și cum se ține

Dieta dr. Now, cunoscută și sub numele de dieta de 1.200 de calorii, este un plan alimentar strict care are ca scop ajutarea persoanelor cu obezitate morbidă să slăbească. Dieta este concepută pentru a fi urmată timp de 3 luni și presupune consumul a 1.200 de calorii pe zi.

Dieta dr. Now se bazează pe următoarele principii:

Reducerea aportului caloric: Aportul caloric zilnic trebuie să fie de 1.200 de calorii. Acest lucru se poate face prin reducerea consumului de alimente bogate în calorii, cum ar fi alimentele procesate, dulciurile și băuturile carbogazoase.

Consumul de alimente sănătoase: Dieta dr. Now se concentrează pe consumul de alimente sănătoase, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale și proteinele slabe.

Frecvența meselor: Pacienții trebuie să mănânce de 6 ori pe zi, la intervale regulate. Acest lucru ajută la menținerea nivelului de energie și la prevenirea poftelor.

Iată un exemplu de meniu pentru dieta dr. Now:

Mic dejun

1 cană de fulgi de ovăz cu fructe și nuci

1 cană de cafea sau ceai fără zahăr

Gustare

1 măr

12 nuci

Prânz

1 cană de salată de legume cu pui la grătar

1 cană de supă de legume

Gustare

1 cană de iaurt grecesc cu fructe

Cină

80 de grame de pește la grătar

1 cană de legume la aburi

Gustare

1 pahar de lapte degresat

Dieta dr. Now poate fi o modalitate eficientă de a pierde în greutate pentru persoanele cu obezitate morbidă. Cu toate acestea, este important să consultați un medic înainte de a începe orice plan alimentar nou.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Latest from Blog