10 idei pentru a ajuta preșcolarul să învețe limba engleză

Copiii preșcolari sunt foarte receptivi la învățarea de noi limbi. Aceștia au o capacitate uimitoare de a imita sunete și de a înțelege concepte noi. Cu o abordare distractivă și interactivă, puteți ajuta preșcolarul să învețe limba engleză cu ușurință și plăcere.

Iată 10 idei pentru a ajuta preșcolarul să învețe limba engleză:

Vorbiți în engleză cât mai mult posibil. Copiii preșcolari învață prin imitație, așa că este important să vorbiți în engleză cât mai mult posibil în prezența lor. Chiar dacă nu sunteți fluent, nu vă faceți griji. Copiii vor fi mai interesați să vă asculte dacă vă exprimați cu entuziasm.

Citiți-i cărți în engleză. Cititul este o modalitate excelentă de a introduce copiii în lumea limbii engleze. Alegeți cărți cu imagini colorate și cu povești simple, care sunt potrivite pentru vârsta preșcolarului dumneavoastră. Puteți, de asemenea, să îi cereți să vă ajute să citiți, spunând cuvinte sau fraze simple.

Urmăriți programe TV și filme în engleză. Programele TV și filmele sunt o modalitate distractivă de a expune copiii la limba engleză. Alegeți programe care sunt potrivite pentru vârsta preșcolarului și care au un limbaj simplu.

Ascultați muzică în engleză. Copiii adoră muzica, așa că este o modalitate excelentă de a-i atrage atenția asupra limbii engleze. Alegeți cântece simple, cu versuri ușor de reținut.

Jucați jocuri în engleză. Jocurile sunt o modalitate excelentă de a face învățarea limbii engleze distractivă. Există o mulțime de jocuri disponibile, atât online, cât și offline, care sunt concepute pentru a ajuta copiii să învețe limba engleză.

Cântați cântece în engleză. Cântecele sunt o modalitate excelentă de a învăța cuvinte și fraze noi. Alegeți cântece simple, cu versuri ușor de reținut.

Răspundeți la întrebările sale în engleză. Când preșcolarul vă pune întrebări, răspundeți-i în engleză, chiar dacă nu știți răspunsul. Acest lucru îl va ajuta să învețe să pună întrebări și să înțeleagă răspunsurile.

Folosiți jocuri de rol. Jocurile de rol sunt o modalitate excelentă de a introduce copiii în lumea limbii engleze. Puteți crea propriile jocuri de rol sau puteți folosi jocuri care sunt deja disponibile.

Faceți-vă timp pentru a-l ajuta să învețe. Nu vă așteptați ca preșcolarul să învețe limba engleză peste noapte. Este important să vă faceți timp pentru a-l ajuta să învețe, chiar dacă este doar pentru câteva minute în fiecare zi.

Aveți răbdare și dați dovadă de pozitivitate. Copiii preșcolari învață în ritmul lor propriu. Nu vă descurajați dacă nu vedeți rezultate imediate. Avei răbdare și gândiți pozitiv,  copilul va învăța limba engleza treptat.

Urmând aceste idei, puteți ajuta preșcolarul să învețe limba engleză într-un mod distractiv și plăcut.

Latest from Blog