10 idei de rețete de sucuri naturale, perfecte pentru vară

Sursă foto: Pixabay

Iată 10 idei de rețete de sucuri naturale, perfecte pentru vară, pe care copiii tăi sigur le vor adora.

  1. Suc de pepene roșu și mentă: Mixează bucăți de pepene roșu copt cu câteva frunze proaspete de mentă și adaugă gheață. Poți adăuga și o felie subțire de lămâie pentru un gust proaspăt.
  2. Suc de portocale și căpșuni: Stoarce câteva portocale proaspete și mixează sucul obținut cu câteva căpșuni proaspete. Poți adăuga și puțină miere dacă dorești o notă dulce.
  3. Suc de lămâie și afine: Stoarce lămâi proaspete și mixează sucul obținut cu afine congelate sau proaspete. Adaugă puțină apă și îndulcește cu miere, după gust.
  4. Suc de pepene verde și castraveți: Mixează bucăți de pepene verde și castraveți proaspeți pentru un suc răcoritor și hidratant. Poți adăuga câteva frunze de mentă sau un strop de zeamă de lime pentru un plus de prospețime.
  5. Suc de ananas și cocos: Mixează bucăți de ananas proaspăt cu apă de cocos pentru un suc tropical și delicios. Poți adăuga și gheață pentru a-l răcori.
  6. Suc de mango și lime: Mixează bucăți de mango copt cu zeamă de lime și puțină apă. Poți îndulci cu miere dacă mango-ul nu este suficient de dulce.
  7. Suc de căpșuni și kiwi: Mixează căpșuni proaspete cu kiwi și adaugă puțină apă. Poți adăuga și o linguriță de suc de lămâie pentru o notă acidulată.
  8. Suc de piersici și mentă: Mixează piersici coapte cu frunze de mentă și puțină apă. Adaugă câteva cuburi de gheață pentru a-l răcori.
  9. Suc de afine și portocale: Mixează afine cu sucul de portocale proaspăt stoarse și adaugă puțină apă. Poți îndulci cu miere sau sirop de arțar, după preferință.
  10. Suc de pepene galben și căpșuni: Mixează bucăți de pepene galben copt cu căpșuni proaspete și adaugă puțină apă. Poți adăuga o felie subțire de lime pentru un gust citric.

Asigură-te că folosești ingrediente proaspete și de calitate pentru a obține sucuri naturale și savuroase. Poți ajusta cantitățile de ingrediente și aromele în funcție de preferințele tale și ale familiei tale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Latest from Blog